BOGMÆRKER TIL ALLE OS DER ELSKER HYGGEN OMKRING EN GOD GAMMELDAGS BOG

 

mouse & Pens bogmærker

Vi er vilde med tiden vi tilbringer indendørs. Vi tænder stearinlys og kryber sammen i en stol og mange af os nyder en stille stund med en rigtig god bog. 

Efter stor forespørgsel fra bogfolket har vi lavet disse hyggelige bogmærker. På bagsiden har vi tilføjet en ekstra praktisk og hyggelig ting. Vi har nemlig tegnet en "tom" bogreol man kan personliggøre og udfylde.
 

sådan gør du
Udfyld den hyggelige bogreol på bagsiden af bogmærket med de bøger du gerne vil læse, bliver anbefalet eller allerede har læst. Skriv med en lille fin tusch. Når du har læst bogen kan du farvelægge feltet med en transperant tusch eller farveblyant, gerne i forskellige farver. Så har du til sidst en hyggelig udfyldt bogreol med alle dine yndlingsbøger.


 

 

 

 

Brug bogmærket som huskeliste/lektie bog. 
Er det studiebøger du læser, kan bogmærker også bruges til at sætte mål for hvornår og hvorlangt du er kommet i dit pensum. Efterhånden som du har læst til dit mål, farvelægger du feltet - Det er da dejlig tilfredsstillende.

  
 

 

Hvilken genre er du til?
Vi har 10 forskellige bogmærker at vælge imellem så du kan finde et der passer perfekt på dig. God fornøjelse med læsningen. 
Du finder vores bogmærker her