Leder du efter en anderledes gæstebog til den store dag? Mouse & Pen har siden 2018 udviklet Fingeraftryks-plakater, hvor alle gæster sætter deres personlige aftryk som blade eller balloner på en håndtegnet illustration.

 

 

Gæsteplakat med alle gæsternes fingeraftryk

Konceptet er meget simpelt. Gæsterne sætter deres fingeraftryk som blade på et træ og frem kommer den smukkeste trækrone. Det kræver ikke store ord eller poetiske tanker.

Både de helt små og de helt store kan sætte deres præg på plakaten, og der er plads til mange fingeraftryk.

Efterfølgende kan plakaten rammes ind og hænges op lige der, hvor den giver størst glæde! 

 

 

 Fingeraftryksplakat til enhver Lejlighed

Den sødeste elefant, der holder et festfyrværkeri af balloner med sin snabel, mens dens små, nuttede dyrevenner kigger beundringsfuldt på. 
Hvem vil ikke gerne have det hængende på sit børneværelse. Når det udover at være enormt stemningsfyldt også er lavet af ens venners og families fingeraftryk!

Siden den første gæsteplakat i 2018, er der blevet tegnet et hav af fingreaftryksplakater, der passer til alverdens begivenheder.  
Gæsteplakaterne er ikke kun til de velkendte begivenheder, men kan sagtens bruges til en 1-års fødselsdag, 90-års fødselsdag, sweet sixteen, babyshower el
ler som et familietræ. 

 

 

 

 

 

 

 

 Alverdens farver

Grøn, blå, rosa, gyldenbrun, pastel… Hvilken farve skal man vælge? De smukke grønne nuancer, skaber en fantastisk smuk trækrone, mens den gyldenbrune, rammer efterårsfarvede blade, og en stemning af hygge og kærlighed. Den forskellig farvede stempelpude skaber et festfyrværkeri af farver, mens der også er mulighed for sorte blade til konfirmation eller smedens fødselsdag. Mulighederne er mange! 
 

 

Ens for alle farverne er, at de varierer alt efter, hvilken nuance gæsterne vælger, og hvordan de sætter aftrykket. Det giver det skønneste farvespil, og så sætter gæsterne også deres helt eget præg på plakaten.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

Gør gæsteplakaten endnu mere personlig

Lige præcis det fingeraftryk har oldefar sat til din barnedåb!
Med en tynd 0,5 kuglepind, er det muligt at skrive initialerne eller navnet på alle gæsterne inden festen begynder, eller lade dem selv skrive deres initialer eller navn på plakten og derefter sætte deres aftryk.
 
På den måde, kan man i eftertiden snakke om alle dem, der har været med til at berige den store dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fremhæv din gæsteplakat

Når først musikken spiller og alle gæsterne har travlt med at nyde festen, er det en god ide at minde de glade gæster om at få sat deres aftryk. Gør det ved at bruge et bordstafeli, der automatisk fremhæver plakaten, og så giver det også en ekstra festlig stemning. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv eller få trykt navn og dato på gæsteplakaten

Nederst på alle plakaten er der lavet en linje, hvor man selv kan skrive navn og dato. Hvis man ikke føler sig helt sikker på om skriften kommer til at sidde lige i skabet, kan man vælge at få det trykt på plakaten.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Er du blevet vild med den alternative gæstebog, så se også vores "en hilsen til"

Du står foran den store flotte gæstebog med de blanke sider og skal skrive en kærlig, sjov og mindeværdig hilsen, men hvad søren skal man finde på. Fortvivl ej, med ”en hilsen til”, får alle gæsterne uddelt et ark, der hjælper gæsterne på vej til at spå om fremtiden, give gode råd, eller skrive sjove anekdoter. Læs mere om ”en hilsen til” i denne artikel.