Hos Mouse & Pen finder du et stort sortiment af plakater til børneværelset. Læs med og bliv inspireret! 

 

Moon & Stars - serien

Be happy, be kind, be strong, be brave! Moon & Stars - serien er fyldt med gode budskaber til børneværelset.
I afdæmpede farver er flere skønne dyr portrætteret med stjerner, måne og luftige skyer.  
 
Serien er inspireret af vores kunder, der længe har efterspurgt plakater med afdæmpede farver, som kunne gå godt til vægge der var malet lyserøde, lyseblå eller andet. Vi synes resultatet er blevet rigtig godt! 
 
Som med alle vores plakater, kommer der løbende nye til, når der kommer nye ideer og inspiration. Der er allerede mulighed for at sammensætte en rigtig fin plakatvæg med forskellige dyr og budskaber. 
 
Du kan se hele serien her. 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

En parade af nuttede dyr på børneværelset 

Børneværelset må gerne ose af leg og fantasi i vores verden. Musik, ballet, dans og fri fantasi er gennemgående på denne plakat, hvor en vaskebjørn på ethjulet cykel føre an for hel parade af skønne dyr.
 
"Play all day" er det simple budskab, som hører sig til på børneværelset! Derudover kan man selvfølgelig godt supplere med "Let´s have fun". Der er ingen tvivl om at begge plakater sender god og legefyldt stemning ud på børneværelset. 
 
De skønne motiver er også at finde på vores skønne sengetøj lavet i samarbejde med BySkagen. På sengetøjet er teksten naturligvis ændret så det passer til dejlige drømme "Dream all night" og "Sweet dreams little one". Du kan finde vores lækre sengetøj lige her.
 
 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Magiske enhjørninger og seje dinosaurer på plakaten

I et magisk eventyrland møder du vores to enhjørninger Fiona og Fluffy. I Mouse & Pen universet er vi vilde med citater, der kan inspirere og få smilet frem! " Always be yourself - make your own magic" - er et fantastisk citat, der skal få vores små poder til at holde fast i, hvem de er og samtidig inspirere til mange magiske lege på børneværelset!
 
"Let the world hear you roar!!!" Er en opfordring til at alle skal gi´ den gas på børneværelset og tage energien med videre! Dinosaurerne leder tankerne hen til den fantastiske børnefilm "Landet for længe siden" om fem dinosaurer venner, der sammen tager på en rejse for livet.
 
Hvis du heller ikke kan få nok af enhjørninger og dinosaurer kan vi glæde dig med, at vi også har sengetøj og wallstickers i samme stil som plakaterne. Se plakerne, wallstickers og sengetøj